Samlingen er begyndt..

       

Så skete det! Jeg kunne ikke lade være.. De har udsalg hos http://www.malika-rosa.dk – og deres metervarer er bare SÅ flotte.. Jeg har købt en lille samling.. Og vil nu sætte mig tilbage i sofaen og glæde mig til Postmand Per ringer på døren i løbet af ugen, så min symaskine og mig kan komme i gang med at spytte kreativiteten ud og afsted.. Uhh jeg glæder mig.. Men samvittigheden er god – min eksamen gik godt, og så må man jo gerne forkæle sig selv en smule.. Det har man lov til!

Men hov, hvad er nu det mit øje skuer på bordet.. Et gavekort til Stof2000 – Må snart derned.. Håber også de har udsalg.. Hmm.. kunne godt bruge en ny kjole.. måske man skulle bruge gavekortet på materialerne til sådan én..? – Eller også skulle jeg bare fortsætte med mine små puslerier.. Det er jo vældig sjovt.. Og så får jeg også noget at sy alle mine fantastiske mærker i..

1 Comment on Samlingen er begyndt..

 1. Majbritt Lyngsø
  4. januar 2010 at 22:33 (11 år ago)

  Jeg har netop nu læst samtlige afsnit, sætninger, ord og bogstaver – helt ned til den mindste detalje! Helt uden stop eller pauser, det må være et tegn på at jeg kan lide din blog. Keep up the good work. Du er slet ikke så skidt til, måske er der gemt en blogger i dig.
  Ikke for at nævne, jeg elsker dine formuleringer, så fortryllende og virkeligt, helt oppe i det fine. hahaha.

  Er glad for at din eksamen gik godt. Det lækre stof m.m er helt klart velfortjent!

  Psst psst, jeg ville da ikke være ked af at få noget af “Handmade by Frøken Lyngsø”, oplagt fødselsdagsgave.

  Det var nu alt hvad jeg ville skrive so far, håber at min kommentar er god nok til at den må få en plads på din blog og ikke bliver slettet, hehe.

  Love from your sister

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply