Året der gik, 2011

       

2011 var for mig et år, hvor vi endelig kom rigtig på plads i lejligheden. Nu er der kunst på væggene og alle ting har fået en plads. Det var også året, hvor jeg begyndte mit bachelorprojekt og derved nåede et sted i min uddannelse, hvor jeg kan se en ende på det. Nu venter aflevering af bachelorprojektet og derefter knap to år med en kandidatoverbygning.

2011 var også året, hvor bloggen for alvor kom ordentligt i gang. Det var året, hvor jeg fandt ud af, hvad bloggen skulle handle om og året, hvor der både blev knipset billeder og blogget næsten dagligt! Og så var 2011 året, hvor jeg fik faste læsere – pt. er der 19 af slagsen og jeg elsker det!

I 2012 venter flere fantastiske oplevelser, opdragelse af en vild killing, kærlighed til en sur kat og meget mere blogging!

2 Comments on Året der gik, 2011

 1. Lene
  1. januar 2012 at 18:34 (9 år ago)

  Super skønt billede. Håber du havde et godt nytår. Glæder mig til at følge dig i 2012 ;0)

  [Reply]

  Svar
 2. Vibeke
  8. januar 2012 at 11:00 (9 år ago)

  Wow en collage. Det ser ud til at have været et skønt og farverigt år. Spændende hvad 2012 byder på.
  Kh V

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply