En ulden hilsen fra Færøerne

       

Da jeg kom hjem idag lå der ikke bare én, men to overraskelser i postkassen – Den ene er en Craft it forward gave fra Ása Súnadóttir og den anden er en striktrøje fra min dejlige omma! Det sjove ved det hele er, at de begge er fra Færøerne – Jeg synes det var lidt sjovt, og så på samme dag! Trøjen har jeg allerede iført mig og den er fantastisk – jeg forudser allerede, at jeg ikke kommer til at gå i andet hele vinteren.

Craft it forward gaven fra Ása får sit eget indlæg senere, så der er chance for andre til også at være med.

6 Comments on En ulden hilsen fra Færøerne

 1. Lene
  4. november 2011 at 07:02 (9 år ago)

  Skøn sweater, altid dejligt med pakker!

  [Reply]

  Svar
 2. Lisbeth
  4. november 2011 at 19:30 (9 år ago)

  Ja, så har omma gjort det igen, hun er bare så dygtig. Mon ikke bare den er en smule for stor til dig Kristina.
  Jeg selv er blevet en trøje fattigere, den løb Majbritt med. Kan man håbe på bløde pakker til jul?

  [Reply]

  Svar
 3. Kristina
  5. november 2011 at 17:54 (9 år ago)

  Jeg må desværre meddele, at den passer perfekt! Så den bliver i Odense – du må stjæle din trøje tilbage fra Majbritt. Hvilken én tog hun?
  Jeg ved ikke lige med de bløde pakker – hvis du hentyder til, at jeg skal strikke dig en trøje i julegave, har nu nok bedre held ved at snakke med omma.

  [Reply]

  Svar
 4. Stina
  6. november 2011 at 17:35 (9 år ago)

  Det er ret skægt, ja!:) Jeg er fuldstændig vild med trøjen! Jeg elsker, elsker, elsker den røde kontrast i forhold til det blå! Sådan nogle små detaljer der bare gøre så meget, er fantastiske! 🙂

  [Reply]

  Svar
 5. Ása
  6. november 2011 at 19:04 (9 år ago)

  Ej hvor sjovt at du fik 2 pakker fra Færøerne på samme dag 🙂
  Lækker, lækker trøje fra din omma 🙂

  [Reply]

  Svar
 6. Majbritt
  14. november 2011 at 22:34 (9 år ago)

  Wauw! Så har Omma vist sit fantastiske talent igen, hun er og forbliver en god strikker! Den er rigtig flot! Sikke en god overraskelse. Er det en slags før-fødselsdagsgave? Havde godt hørt lidt rygter om den 😉 . Glæder mig til at se dig i den! Og ang. mors trøje, så gav hun mig selv lov. hehe. Måske jeg skulle ønske mig en ny hjemmestrikket eller mor skulle 🙂

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply