Et præg af irsk musik på en ellers italiensk aften

       

I går, fredag, var Mads og jeg til sommerfest med hans kollegaer på et italiensk spisested på Nordfyn et sted. Der var rigtig hyggeligt, lækker mad og godt serveringspersonale. Alt i alt en dejlig aften, men da en irsk musiker begynder at stille sit grej op og spille irske klassikere på sin akustiske guitar var der tale om lidt stilforvirring – derved ikke sagt, at det ikke var godt, for nøj hvor kunne han spille og synge, men alligevel.

I dag står den på en fælles fødselsdag hos et vennepar af både Mads og jeg, så jeg må hellere smutte i tøjet og få købt en gave – og ja, gaver skal købes i sidste øjeblik, så er de nemlig bedst!

1 Comment on Et præg af irsk musik på en ellers italiensk aften

  1. Stina
    20. august 2011 at 19:24 (9 år ago)

    Jeg kender godt det med gaverne 🙂 Sidste jul tog jeg en tur ind til Strøget og de omliggende gader og turboshoppede alle mine julegaver på under tre kvarter. Jeg mener, det var den 22. eller 23. december – ingen grund til at gøre det allerede i november 😉

    [Reply]

    Svar

Leave a Reply