Jeg sætter min hat som jeg vil..

       

I søndags var store-købe-julegaver-til-familien dag og midt i al juletumulten i Odense centrum var der et fantastisk antikmarked. Her fandt jeg den skønneste hat (tilmed importeret fra London af en sød ældre kvinde) – Den har lidt 50’er stil og har både fjer og net, og det bedste af det hele er, at den bare passer som var den oprindelig lavet til mig! Jeg havde i første omgang tænkt at juleaften skulle være simpelt og behageligt med et par bukser og en fin bluse, men nu får den hele armen med kjole fra Marimekko og hat fra London, der får lov at blive brugt igen, som sælgeren så fin påpegede!

6 Comments on Jeg sætter min hat som jeg vil..

 1. Stina
  20. december 2011 at 17:45 (9 år ago)

  Den ligner noget, der kunne være på de fine damer, i gamle film! 🙂 Den er ret fed, jeg ville ønske, jeg kunne bære sådan noget:)

  [Reply]

  Svar
 2. Kristina
  20. december 2011 at 19:34 (9 år ago)

  Det er nemlig lige dét den ligner!

  [Reply]

  Svar
 3. Malene
  20. december 2011 at 21:49 (9 år ago)

  Sådan! Jeg er VILD med kjolen!

  [Reply]

  Svar
 4. Lene
  21. december 2011 at 10:20 (9 år ago)

  Hvor skønt med hat og sikke en FIN kjole!

  [Reply]

  Svar
 5. Kristina
  21. december 2011 at 11:09 (9 år ago)

  Tak skal I have! 🙂 Jeg er også selv helt forelsket i kjolen – Farverne og det enkle mønster er bare SÅ fint!

  [Reply]

  Svar

1Pingbacks & Trackbacks on Jeg sætter min hat som jeg vil..

Leave a Reply