Ligesom at drikke flydende Bounty

       

Mmm.. Helt bestemt nogle lækre pulverkakao’er. Min yndlings er nok Luxury Hot Chocolate, men også Coconut Hot Chocolate begynder at blive et hit! Den smager præcis som Bounty, så i princippet drikker jeg flydende Bounty og det er slet ikke tosset.

Jeg er stoppet for i dag, med eksamenslæsningen altså. Eksamen er på fredag så har i morgen, torsdag, tilbage til at blive helt fortrolig med medikamenter og behandling af f.eks. asthma og knogleskørhed. Det er spændende, helt bestemt, men også lidt presset at få nået det hele. Jeg gør et ihærdigt forsøg og glæder mig til engang i næste uge, hvor min opgave også er afleveret og jeg “bare” skal lave projekt og have patofysiologi – hov! Jeg skal da faktisk også have købt de nye bøger!, ej altså.

2 Comments on Ligesom at drikke flydende Bounty

 1. Rosalina
  25. august 2011 at 08:46 (10 år ago)

  Mmmmh det lyder ikke dårligt. Tror jeg skal et smut ned og købe noget kakao idag 🙂 Held og lykke med alt arbejdet. Det lyder ikke af så lidt!

  [Reply]

  Svar
 2. Stina
  28. august 2011 at 12:06 (10 år ago)

  Flydende Bounty lyder ikke helt skidt! Specielt ikke nu, hvor min hals gør en liiille smule ondt!
  Jeg håber din eksamen er gået godt! 🙂

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply