Må man gerne glæde sig til jul allerede i september?

       

Ligemeget hvad, så er det i hvert fald det jeg glæder mig til! Jeg har købt bøgerne på nettet og de har været en lille uge undervejs, hvor jeg har gået og kigget flere gange om dagen i postkassen – måske jeg havde overset min pakke sidst jeg så efter? Jeg har lige kigget dem kort igennem og hold da op nogle illustrationer fra Theresa Jessing – jeg er tændt, og nu må det da gerne blive mere efterår og mere hyggetid så jeg kan komme igang med både gavemageriet og strikkepindene igen! Jeg har allerede fundet en mulig julegave til min søster, men jeg nævner ikke mere herom nu.

6 Comments on Må man gerne glæde sig til jul allerede i september?

 1. Stina
  5. september 2011 at 19:19 (10 år ago)

  Jeg kender godt det dér med alt, alt for tidlig julestemning! Især omkring der hvor vejret rigtig skifter (okay, det er nu ikke fordi vi har haft den vilde sommer i år) synes jeg godt man lige kan få et slag julestemning lige i ansigtet! 🙂
  Men nu er det selvfølgelig også starten af september, så går der ikke længe før butikkerne begynder at pynte op 😉

  [Reply]

  Svar
 2. Rosalina
  5. september 2011 at 21:04 (10 år ago)

  Min mutti har begge bøger og de er da noget så dejlige at kigge i – også selvom det kun er september 🙂

  [Reply]

  Svar
 3. Anna Skou
  5. september 2011 at 21:41 (10 år ago)

  Åh ja, endelig en der også glæder sig til jul! Når nu sommeren var så regnfuld, så kan vi ligeså godt få vinteren og julen på banen. Nøj, hvor jeg glæder mig, er så meget i julestemning! 😀

  Du har en rigtig fin blog!
  Har du lyst til at følge hinanden? Tag et smut forbi min blog!

  //annamagnolia.blogspot.com

  [Reply]

  Svar
 4. Ida
  5. september 2011 at 22:40 (10 år ago)

  JA, det må man gerne! Jeg er også fuldstændig klar. Når sommeren er ovre kan vi for min skyld godt springe det triste efterår over og i stedet kaste os over vinterens højdepunkt.

  [Reply]

  Svar
 5. Stine
  6. september 2011 at 13:22 (10 år ago)

  Jeg var faktisk også i julehumør den anden dag, så jeg besluttede mig for at bage juleboller. Men jeg er nu alligevel glad for, at det ikke er ligenu, at det skal til at være rigtig vinter 🙂

  [Reply]

  Svar
 6. Line Cecilie
  7. september 2011 at 11:40 (10 år ago)

  JA man må, det gør jeg også 😉 Julen er skøn, og giver anledning til så mange fantastiske kreativiteter. Jeg har allerede hapset en masse udgåede jule-bøger med hjem fra biblioteket hvor jeg arbejder 😉

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply