Mig selv i en nøddeskal

       

Efter inspiration og på opfordring af Ida vil jeg nu give en lille beskrivelse af mig selv, der gerne skulle give et lille billede af min farverige personlighed.

Jeg er 22 år, fra Slagelse, men bor nu sammen med min kæreste og min kat i en lejlighed i Odense. Jeg studerer biomedicin på Syddansk Universitet og færdiggør min bachelorgrad omkring jul i år – Dernæst venter en to-årig kandidatoverbygning før jeg vil kaste mig ud på arbejdsmarkedet og forhåbentlig gøre en forskel inden for forskningsarbejde med humane sygdomme.

I den tid jeg har boet i Odense har jeg ligeledes haft min gang på min blog. Mit skriveri har været varierende og det er først indenfor det sidste halve år, at jeg har fundet lysten til at dele og fortælle på bloggen min. Dette har også resulteret i en lille Amio butik, hvor jeg sælger smykker af krympeplast. Jeg har hele livet været meget kreativ og elsker at lave ting selv. Jeg elsker at sy og strikke, men har ingen formel uddannelse inden for dette og derfor benytter jeg mig meget af “prøv, fejl og lær-metoden” – dette har dog vist sig nyttig og jeg har efterhånden taget på mange forskellige teknikker, dog bruger jeg stadig noget tid på research på nettet og i mine mange bøger.

Ydermere er jeg en ægte kageentusiast – jeg elsker at bage, men også her og i min almindelige madlavning bliver der eksperimenteret med både råvarer og teknikker. Nogle gange er resultatet godt, andre gange mindre godt, men det kan altid spises!

2 Comments on Mig selv i en nøddeskal

 1. Lisbeth
  10. oktober 2011 at 08:19 (10 år ago)

  Heisan!
  Så hyggelig å lese om deg, man blir litt bedre kjent hvilket er positivt.
  Katten min er nok en ekte huskatt, ingen nobel rase, nei. Likevel, høyt elsket:)
  Ønsker deg en fin ny uke.
  Klem

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Mange tak Lisbeth! Jeg synes bare katten din havde så stor en pels, at jeg funderede på racen. Selvfølgelig er den elsket, det ses jo på alle billederne dine!

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply