Mit nisseværksted

       

Syv nisser blev det til, da jeg i løbet af ugen faldt over disse skøre og skæve nisser. Jeg gik straks i gang med papirleret, der er blevet brugt flittigt efter dets opdagelse! Det er jo smart at sådan noget ler hverken skal i ovn eller glasseres, men bare males og lakeres. Nu pynter de i vindueskarmen, mit kor af nisser, og nisseværkstedet er lukket for denne gang.

6 Comments on Mit nisseværksted

 1. Anne D Stange
  9. december 2011 at 11:31 (10 år ago)

  Vidunderlige!!
  Jeg regner også med at få styr på en lille flok her i december.

  Det er godt med ny inspiration fra nær og fjern.
  God weekend til dig…

  [Reply]

  Svar
 2. Majbritt
  11. december 2011 at 23:34 (10 år ago)

  Sikke nogle fine nisser! Far og jeg har allerede sat familienavnene på, haha. Det er gode portrætter af den glade familie. Kan du selv se hvem der er hvem?! Spøg til siden.

  De er rigtig flotte! Glæder os til du masseproducer dem og de fås som gaver 😀 .

  Tak for idag, det var rigtig hyggeligt! Og sikke nogle lækre søde sager, dét ved vi jo du er god til! Og endnu engang tillykke med fødselsdagen på tirsdag.

  Møs!

  [Reply]

  Svar
 3. Sofie
  8. november 2012 at 13:50 (9 år ago)

  Super dejlige nisser. Jeg ligger inde med en stor klump papirler, og nu tror jeg endeligt jeg har fundet ud af hvad de skal bruges til…Men, hvilken maling har du brugt? jeg håber lidt alm akrylmaling går an

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Hvor dejligt, at jeg kan være til inspiration! Jeg bruger almindelig akrylmaling, og det går rigtig fint. Nogle gange skal det dog have to lag, men det afhænger vidst mest af malingen – og du må meget gerne sende mig et billede af dine færdige nisser, det er nemlig altid sjovt at se, hvor mine ideer ender henne!

  [Reply]

  Svar
 4. Sofie
  8. november 2012 at 19:11 (9 år ago)

  Jeg blev faktisk lidt flov over mit indlæg, da jeg efterfølgende så, at du sælger de fine nisser. (hvad havde jeg regnet med??) Men tak for hjælpen, jeg tror næppe det bliver helt så vellykket- men jeg skal da prøve, og du skal nok få syn for sagen, hvis jeg ikke er alt for flov over resultatet:)

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply