Summerbird

       

Nogle kalder det paradis, andre bare lækkert, mens alle forundre når de bliver fortalt vi skal have sushi – På en chokoladefabrik?! I går aftes gik turen til Summerbird i Assens, hvor der blev smagt, guffet, gjort store øjne og duftet! Sidst på aften blev der kæmpet en kamp mellem spisepinde og glat chokoladesushi, men det lykkedes og smagte fantastisk. Bare rolig, der var intet fisk i nærheden, men kombinationer som mørk chokolade og ingefær eller mørk chokolade og mandarin. Til alle sushistykkerne var der forskellige saucer til, der kun forstærkede og komplementerede chokoladesmagen. Jeg er solgt! – Og jeg følte mig lidt som Charlie på Chokoladefabrikken!

Spanske, søde mandler – Lækker 61% chokolade – Ren, rå marcipan

Flødeboller med marcipanbund og mørk chokolade – Flødeboller med hemlig bund, citron, passionsfrugt,      hindbær, lakrids og hvid chokolade

Mandler med nougat og mørk chokolade – Mandler med citron og lakrids

3 Comments on Summerbird

  1. Isabel
    23. marts 2011 at 12:14 (9 år ago)

    Iiihh hvor lækkert! Jeg arbejdede på den fabrik, før jeg startede på uni, og jeg savner godt nok chokoladen! Bliver mega lækkersulten (og lidt misundelig) af de billeder 🙂 Hvordan kommer man med til sådan et smage-arrangement?

    [Reply]

    Svar
  2. Kristina
    23. marts 2011 at 15:27 (9 år ago)

    Jamen man bliver inviteret med af kæresten på firmaudflugt.. Det var i hvert fald sådan jeg kom med ind i varmen.. Men tror vidst de arrangerer sådan nogle smagsaftner hele året 🙂
    Det bedste af hele aften var, at vi fik gratis chokolade med hjem.. Mums!

    [Reply]

    Svar
  3. Far
    25. marts 2011 at 18:24 (8 år ago)

    Hallo, husk at din far er helt vild med chokolade,i sær æg,kommer og prøvesmager i morgen. ses

    [Reply]

    Svar

Leave a Reply