Året der gik, 2012

       

Året der gik 2012

Sådan ser det altså ud; mit år 2012 – fordelt på intet mindre end 366 billeder. Et år, hvor jeg fik papir på en gennemført bacheloruddannelse i biomedicin (jeg er stadig stolt!). Et år, hvor dagene har gået sin gang og jeg har nydt dem alle. Et år med op og nedture, men jeg klarede mig igennem alligevel. Et år, hvor jeg har lært at slappe af og tage en lur i ny og næ, men også et år, hvor jeg har haft gang i en masse projekter, og et år, hvor jeg har solgt ud af mine kreativiteter, både i Kunstfabrikken, men også på min webshop. 2012 var også året, hvor jeg blev gode venner med oliven og kaffe – Alt i alt et rigtig godt år!

I 2013 venter rejser, mere uddannelse og flere dage, der skal leves, så de aldrig fortrydes. 2013 indeholder forhåbentlig også flere spontane sammenkomster, spilleaftener og mere samvær med venner og familie, og måske året, hvor jeg knækker koden til mere opbevaringsplads i boligen? (I skulle se vores pulterkammer – jeg mener kontor..).

Tak for i år – Godt nytår! Vi ses på den anden side til skihop d. 1. januar!

2 Comments on Året der gik, 2012

  1. Kristina
    1. januar 2013 at 19:45 (8 år ago)

    I lige måde Sine!

    [Reply]

    Svar

Leave a Reply