At nå en deadline

       

I går kom dagen, hvor halvanden måneds arbejde skulle afleveres. I går var nemlig dagen, hvor jeg afleverede mine varer til Kunstfabrikkens Pop up butik i Odense. Det var både med glæde, en lille smule sorg, måske, og ærefrygt, at jeg afleverede mine sager – Men samtidig var det også sjovt, hyggeligt og beroligende. Det var sjovt at se, hvad andre havde med af varer, det var hyggeligt at møde nye mennesker og personerne bag nogle af de blogs jeg læser med på og det var beroligende at se, at butikken var super fin og nok skal blive en kæmpe succes!

Og så har jeg da en lille nyhed – som I kan se på billedet har jeg endelig fået taget mig sammen og tegnet mine motiver på papir. (Så til alle Jer, der har efterspurgt dem – nu er de kommet!) Alle tegningerne er tegnet i hånden og på den måde er de alle en lille smule forskellige. Der er fem motiver; hjerte, lunge, øre, øje og hjerne, og alle fem motiver kan købes i Pop up shoppen fra den 15. november til 150 kr. uden ramme. Ligesom med nisserne, bliver mine tegninger også sat til salg i min webshop (når jeg altså lige får den op og køre). Udover nisser og tegninger, har jeg også snefnug, nøglesnore og brocher med i Pop up shoppen, så kig gerne forbi!

2 Comments on At nå en deadline

 1. Monsterscircus
  8. november 2012 at 20:30 (8 år ago)

  Jamen altså det er så flotte nogle ting du bidrager med, håber su har fået lavet nok, for tror der bliver rift om de smukke sager. Er jo helt vild med Sarah Lund sweater nissen men sandelig også dine stregtegninger, lækker kunst! Held og lykke med salget og håber vi ses.

  [Reply]

  Svar
 2. Kristina
  8. november 2012 at 22:36 (8 år ago)

  Mange tak og i lige måde – jeg håber også vi ses! Jeg tror dog ikke jeg har fået lavet nok, men så må jeg jo bare fylde op efterhånden som tingene sælges, tænker jeg. Jeg bor jo i Odense, så jeg har mulighed for at følge salget af mine ting i butikken 🙂

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply