Bagagerumsmarked

       

I søndags blev det første bagagerumsmarked i Odense afholdt i denne loppesæson. Jeg var på pletten med mit kamera og småpenge under armen. Jeg fik ingenting købt, men fik i stedet hilst på to søde sælgere; Anja og Tine. Anja var en del af luksusloppebiksen, hvor forskellige sælgere var gået sammen og solgte en masse små fine ting, heriblandt en masse børnetøj og Anjas egne punge og æblesaft. Tine havde en ligeså fin stand med ørestikker, billeder, guf og porcelænsmalede tallerkener. Begge havde mange fine, hjemmegjorte ting og sager, og de var begge meget inspirerende!

Bagagerumsmarkedet var dog ikke alt jeg  besøgte i pinsen – det blev både til et par loppemarkeder mere med to fantastiske loppefund og et besøg på Kunstfabrikken. Men mere herom i et andet indlæg, nu skal jeg nemlig læse til eksamen (det er heldigt, at solskinsvejret er på retur, ellers kunne det blive en selvdisciplinstest af kaliber at blive indenfor ved bøgerne).

6 Comments on Bagagerumsmarked

 1. Cille
  29. maj 2012 at 09:46 (8 år ago)

  Nej, hvor fint. Hvor var der bagagerumsmarked henne?

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Der var marked ved Bazar Fyn! Det afholdes søndag gennem hele sommer halvåret og de næste markeder med dato og information kan ses på http://www.bagagerumsmarked.dk 🙂

  [Reply]

  Svar
 2. Tine
  30. maj 2012 at 20:08 (8 år ago)

  Hejsa

  Tak for de fine ord og billeder 🙂 Hyggeligt du kiggede forbi min lille bod 🙂

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Det var så lidt! 🙂 Jeg overvejer om jeg selv skal købe mig en stand til et af de næste markeder – Skal du af sted igen ?

  [Reply]

  Svar
 3. Vibeke Lentz
  31. maj 2012 at 12:37 (8 år ago)

  Hvor ser det fint ud-og skønne farver og ting:)

  [Reply]

  Svar
 4. Tine
  31. maj 2012 at 17:12 (8 år ago)

  Jeg synes ikke der var så mange mennesker deroppe faktisk, men det hænger jo nok sammen med at der også var loppemarked på havnen….så måske… 🙂

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply