En investering: Lightpad Artograph

       

Jeg vil ikke afslå, at jeg er blevet tosset, måske ligefrem gået fra forstanden, men da jeg tidligere i går, og engang i nat (jeg kunne alligevel ikke sove pga. alt for mange kopper kaffe lige inden sengetid) sad og kigge rundt omkring på nettet, fandt jeg frem til denne fantastiske lysplade eller tegneplade fra Lightpad som jeg da lige skulle se nærmere på!

I mit univers er der somme tider ikke langt fra tanke til handling, så da jeg i dag tog på besøg i selv samme butik, hvor jeg købte farvebånd i går, for at se på ovenstående vidunder, skulle der ikke meget overtalelse til, før jeg kørte kortet igennem og gik storsmilende fra butikken med en stor kasse under armen. Nu er jeg den lykkelige ejer af en tegneplade og hvilken én?!

Den er smart. Den er især smart når jeg tegner mine brocher i krympeplast, men endnu mere smart når jeg skal til at lave mine motiver til tegninger – det var i hvert fald de to ting jeg overbeviste mig selv om, at jeg skulle bruge (og behøvede) den til. Men. Jeg er sikker på den også kan bruges til mange andre kreative påfund ud i fremtiden, for jeg er jo ganske kreativ og jeg har nu åbnet en helt ny kreativ verden for mig selv, som jeg endnu ikke har gjort det helt store ud i – tegning! Og jeg er glad. Og jeg har lavet en investering, for helt billig var den ikke, men man lever jo kun én gang og alt det der, så med hjem, det skulle den!

7 Comments on En investering: Lightpad Artograph

 1. Lene
  26. oktober 2012 at 17:18 (8 år ago)

  Nogle gange er det bare godt med et impulskøb. Hav en dejlig weekend 🙂

  [Reply]

  Svar
 2. Majs
  19. marts 2013 at 08:07 (8 år ago)

  Vil da lige høre. Har du fået den brugt? Og lever den stadig op til dine forventninger? 🙂
  Er der nogle pros and cons? 😉

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Om jeg har fået den brugt – Jeg er rigtig glad for den og synes bestemt den er alle pengene værd. Det eneste lille men, er at den ligger flat på bordet, men det løser jeg med en bog nedenunder. På den måde har den en bedre hældning, når jeg skal sidde ved den i lang tid.

  KH

  [Reply]

  Svar
 3. Alma
  11. marts 2014 at 20:49 (7 år ago)

  Hvis du skal male et motiv på en trøje, kan man bruge den til at tegne motivet over fra et billede.

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Tak, det var da en god idé 🙂

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply