Et surdejsmonster

       

Jeg er hoppet med på monsterbølgen og har derfor samlet mig en surdej af rugmel efter Camilla Plums opskrift. Jeg elsker rugbrød og jeg elsker at bage, så nu forener jeg de to ting i mit bag-dit-eget-rugbrød-på-surdej projekt! Jeg har allerede på fornemmelsen at det bliver godt. Nu må jeg bare vente tålmodigt på at surdejsmonsteret begynder at boble og vokse..

Og så skal det vidst lige siges, at dette ikke kun er en madblog, men jeg må nok indrømme at disse sidste indlæg har handlet primært, eller ja faktisk kun, om mad og lækkerier. Det er vel, hvad der sker når man er spærret inde i en læse-til-eksamen-boble, hvor det eneste sjove alternativ i hjemmet er køkkenet og de ingredienser, der befinder sig her. Jeg kan dog love, at jeg fra imorgen har godt 10 uger i frihed før bachelorprojektet skal afleveres og det igen er eksamenstid – i den frihedens tid skal det handle om så meget mere end bare mad..

2 Comments on Et surdejsmonster

 1. Camilla
  13. januar 2012 at 11:53 (9 år ago)

  Uh uh jeg elsker monstre, og har overvejet surdejsmonstret siden jeg fik mintmonstret. Tror dog lige jeg venter til eksamen er overstået, har ikke behov for flere overspringshandlinger 🙂

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Jeg skulle måske have ventet til eksamen var ovre – Der er sket hverken værre eller bedre, at mit surdejsmonster er blevet angrebet af mug, øv! Så nu ligger den i skraldespanden. Jeg planlægger dog et nyt forsøg inden længe – Det må kunne lykkedes også for mig..

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply