Ferie, ferie, ferie

       

Aahhhh! Jeg har fået ferie i dag – hele to måneder af slagsen – sidste eksamen er overstået for denne gang og jeg glæder mig til at jeg hen over sommeren forhåbentlig skal bruge mange timer med gode bøger og en lur i ny og næ i hængekøjen med høj sol og varme dagen lang (man har vel lov at drømme – kom nu sommer!). Jeg har også store planer på den kreative front – min symaskine og jeg skal bruge meget tid sammen og jeg skal vidst i det hele taget bruge en masse tid på  syslerier og små projekter, jeg glæder mig! Og så har jeg vidst også lovet en give away, da jeg rundede de 200 indlæg, så den må jeg hellere til at kigge på!

8 Comments on Ferie, ferie, ferie

 1. Nanna Gyldenberg
  20. juni 2012 at 18:16 (9 år ago)

  ÅH jeg kan ikke vente til om en uge når det bliver min tur!!

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Sådan havde jeg det for en uges tid siden, da alle omkring mig fik ferie.. Men du skal glæde dig, ferie er bare dejligt – lige indtil man når hen i august, så vil jeg som regel gerne igang igen. 🙂

  [Reply]

  Svar
 2. Anne
  21. juni 2012 at 11:23 (9 år ago)

  Tillykke med ferien. Velkommen til nyder-livet 😉
  Lyder som om vi har mange af de samme overordnede planer, glæder mig til at se hvad du får lavet!!

  KH

  [Reply]

  Kristina Reply:

  I lige måde – nu er der jo tid til alle de nydelser, der i hverdagen mest bliver katagoriseret som overspringshandlinger!

  [Reply]

  Svar
 3. Malene uden R
  21. juni 2012 at 21:53 (9 år ago)

  Hvor skønt med ferie! Håber du får en god en af slagsen 🙂

  [Reply]

  Kristina Reply:

  I lige måde – jeg går ud fra du også har ferie på et tidspunkt 🙂

  [Reply]

  Svar
 4. Vibeke Lentz
  24. juni 2012 at 00:02 (9 år ago)

  Tillykke, hvor dejligt med ferie allerede, den bliver lang, varm og god, det er jeg sikker på 😉

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply