Google Friend Connect – VIGTIGT!

       

Så vil jeg lige endnu en gang gøre opmærksom på at Google Friend Connect holder op med at virke på blogs der IKKE er på blogspot.com. Jeg har allerede nævnt det før, men nu er vi ved at komme tæt på datoen, så jeg tænkte at jeg lige ville nævne det igen.

Pr. 1. marts holder det helt op med at virke og det betyder at jer der følger min blog via Google Friend Connect (“Faste læsere” boksen) ikke længere vil modtage nye indlæg i jeres feeds, da min blog ligger på WordPress. Så jeg opfordre jer til at følge bloggen via Bloglovin HER istedet. Der er lige præcis 30 af jer, der følger via Google, så det ville være ærgerligt at miste jer som læsere!

Her til sidst vil jeg lige gøre opmærksom på min GIVE AWAY endnu en gang! Du kan få fingrene i det lækreste uldne halstørklæde fra færøske Sirri. Det eneste du skal er at skrive en kommentar på dette indlæg inden d. 1. marts, hvor jeg trækker en vinder!

3 Comments on Google Friend Connect – VIGTIGT!

 1. J'adore blog
  26. februar 2012 at 11:37 (10 år ago)

  Rigtig fin blog du har 🙂

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Tak og i lige måde!

  [Reply]

  Svar
 2. Anne
  26. februar 2012 at 21:46 (10 år ago)

  Godt du fik mindet mig om det. Fik da lige tilføjet dig til min bloglovin i stedet 🙂

  Kh

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply