Hokkaidosuppe

       

Det er blevet efterår og jeg er blevet småsyg, så i dag stod den på græskarsuppe – selvom jeg nu nok havde lyst til at gøre det nemt og hurtigt, blev det en hjemmelavet suppe alligevel og hvilken suppe det blev! Den smagte fantastisk. Den var også nem og hurtig, og du kan også lave den selv – alt du behøver er et hokkaido græskar og nogle halv-kedelige grøntsager fra køleskabet.

En opskrift:

Et hokkaido græskar
Gulerødder
Et æble
Krydderurter
Hvidløg
Chili
Løg
1 L kogende vand
Grøntsagbullion
Citron

Alle grøntsager snittes til små fine tern. Hvidløg, chili og løg kommes i gryde og stege til løgene er klare. Gulerødder, græskar og gulerødder tilsættes og steges ca. 5 min., før vand og grøntsagsbullion tilsættes og suppen koges til smat.  suppen kan blendes i blender eller med stavblender, men kan også bare mases med en ske. Suppen smages til med salt, pepper og citron, og serveres med creme fraiche og lækkert brød til. Velbekomme!

1 Comment on Hokkaidosuppe

  1. Therese
    27. september 2012 at 20:59 (7 år ago)

    Uim, det ser lækkert ud! 🙂

    [Reply]

    Svar

Leave a Reply