Iskrystaller i 24:12

       

image

image

Sidste jul blev jeg kontaktet af Amalie fra den lutherske mission, der ville bruge mine snefnug eller iskrystaller til dette års julemagasin – nu har jeg så modtaget et eksemplar og kan på aller sidste side finde mine snefnug på tryk. Det er første gang jeg har fået nogle af mine ting offentliggjort på den måde og jeg er i syvende himmel. Det er altså lidt sjovt pludselig at se sine ting udstillet på den måde.

Og eksamen i torsdags gik rigtig godt til dem af jer, der har været spændte på mine vegne. Jeg har også meget mere at fortælle om både 30 års fødselsdag og produktion af varer til Kunstfabrikken, men det må blive i morgen, for nu er der burgere til aftensmad og Forbrydelsen senere. God søndag!

1 Comment on Iskrystaller i 24:12

 1. Majbritt
  5. november 2012 at 19:33 (8 år ago)

  Hvor er du sej! Glæder mig til at, komme over i kunstfabrikken og se dine mange forskellige kreativiteter. Også hele nissefamilien. Fin detalje med Gudrun&Gudrun trøjen.

  Tillykke med eksamen og Mads’ 30 års fødselsdag! Stadig ung og frisk! 😉

  Vi må snart ses igen! Din søster

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply