feb
2012
Kanelsirup
Som lovet kommer her opskriften på den lækre kanelsirup. Jeg har aldrig før gjort det i sirupper, men jeg går ud fra, at grundopskriften er den samme og så kan man jo altid variere smagen.
En opskrift:
5 dL vand
250 g muscovado sukker, enten lys eller mørk. Jeg brugte altså bare alm. rørsukker og brun farin (deraf den mørke farve), da jeg ikke havde det rette og det blev også fantastisk, så jeg tror bare der skal sukker i, på den ene eller anden måde.
2-3 kanelstænger
Bring vand og sukker i kog ved svag varme og tilsæt kanelstængerne. Når det meste af vandet er kogt væk og siruppen har fået den ønskede “tykkelse” hældes den på skoldede glas skyllet med atamon.
Jeg smagte min sirup på vaniljeis og det var himmelsk, men jeg tænker, at den også er rigtig god i varm kakao, kaffe, på kager og pandekager, selvfølgelig!
Lene
3. februar 2012 at 18:42 (9 år ago)Du er en ENGEL, hvor fedt at du deler opskriften, den skal helt sikkert prøves af ;0) Hav en rigtig dejlig weekend.
[Reply]
Hanne Jensen
19. februar 2014 at 06:14 (7 år ago)Det gør bare min ellers så kedelige havregrød til en dejlig oplevelse hver morgen
[Reply]
Kristina Reply:
februar 19th, 2014 at 20:07
Det kan jeg godt forstå – havregrød med kanelsirup lyder også lækkert!
[Reply]