Julestemning

       

image

Er du ved at være i julestemning? Det er jeg! Derfor har jeg nu fundet Julebogen frem fra gemmerne. Den er så hyggelig og fuld af gode ideer til december. Mit næste projekt må være at lære det der hækleri – jeg vil så gerne have mig en flagranke!

Og så er der hele spørgsmålet om, hvornår pynten må komme op? Hos os er vi blevet enige om at det skal op på lørdag den 1. december, men det skal jo ikke betyde, at man ikke må forberede sig. Derfor er der allerede købt kalenderlys og lys til adventkransen, og der er kommet lyskæde i træet udenfor – så lidt julepynt før tid, det må man godt, hvis du spørger mig! Hvornår skal pynten op hjemme hos dig?

5 Comments on Julestemning

 1. Tina
  28. november 2012 at 12:51 (8 år ago)

  Jeg vil gerne lære dig at hækle flagranker. Er selv igang med dem i øjeblikket 🙂
  Jeg elsker julebogen. Den er bare så hyggelig! Min kommer også frem en af de kommende dage.
  Kh. T

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Fantastisk! Jeg tager dig på ordet – og så vil jeg da se frem til at lære at hækle.

  [Reply]

  Svar
 2. Tina
  28. november 2012 at 22:06 (8 år ago)

  Det gør du bare! Vi bor begge i Odense, så det kan da ikke blive et problem. Jeg gir gerne kaffe og hæklehygge indenfor den nærmeste fremtid.
  Skriv til mig på: tina@mail-online.dk

  Kh. Tina

  [Reply]

  Svar
 3. Kit // A + K = ♥
  29. november 2012 at 18:33 (8 år ago)

  Jeg er bare SÅ parat, og har faktisk været det længe. Julen rox (:

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Dejligt at høre!

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply