Loppelisten

       

image

Dette års loppemarkeds sæson er for alvor begyndt. I weekenden er der massere af markeder at vælge imellem – jeg bruger som regel markedskalenderen til at finde de store markeder, mens de små hyggelige loppemarkeder gemmer sig noget mere. De skal som regel findes på opslag i diverse supermarkeder eller flyers rundt omkring.

Jeg læser fortsat til eksamen og den næste venter på mandag. Derfor kan jeg ikke nå alle de markeder jeg gerne ville. I stedet har jeg lavet Loppelisten over de steder jeg helst vil nå at besøge! Jeg tvivler stadig, at jeg når dem alle, men skal jeg vælge så bliver det loppemarkedet på Lahnsgade, som vinder. Det er beboerne på vejen, der er gået sammen om et årligt marked og det hele plejer at være dejligt uformelt, lige som jeg elsker loppemarkeder. De to andre markeder i Odense plejer at have en noget mere professionel karakter og priser herefter, desværre, men stadig en oplevelse. Måske vi ses?

7 Comments on Loppelisten

 1. Vibeke Lentz
  2. juni 2012 at 10:18 (8 år ago)

  Det er en god liste det der. Held og lykke med tingfinderiet-og din eksamen!)

  [Reply]

  Svar
 2. Cille
  2. juni 2012 at 15:51 (8 år ago)

  Tror jeg skal forbi Lahnsgade imorgen – det lyder som et rigtig godt marked.

  [Reply]

  Svar
 3. Kristina
  2. juni 2012 at 16:59 (8 år ago)

  Så må vi se om vi begge får gjort nogle gode fund! 🙂

  [Reply]

  Svar
 4. Mette @ Nyt liv, nye drømme
  2. juni 2012 at 19:30 (8 år ago)

  Ih jeg elsker loppemarkeder – især når jeg er heldig at finde et fint møbel der trænger til en kærlig hånd og en tur med penslen. Så er jeg “i mit es”.

  Og held og lykke med eksamenen lige om lidt!

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Det er også det bedste – det var sådan jeg fandt vores spisebord. Jeg troede, da jeg købte det, at det skulle males og slibes og have hele turen, men jeg har faktisk forelsket mig så meget i det som det er, at det stadig står som da jeg købte det! 🙂

  [Reply]

  Svar
 5. Stina
  2. juni 2012 at 19:35 (8 år ago)

  Der er vist liiige langt nok fra mig af:) Jeg elsker loppemarkeder når priserne er i orden og det hele ikke er skrammel – det er desværre bare ikke så tit man støder på sådan nogle:)

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Nu bliver det spændende at se om det hele bare er skrammel, men jeg er optimist og håber på fine små skatte ind imellem! 🙂

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply