Syrligt møder friskt

       

Jeg læser til eksamen en lille uges tid endnu. På mandag venter en grum én af slagsen med et stort og detaljeret pensum, men jeg er godt med, så jeg tror bestemt det kommer til at gå fint!

Når jeg læser til eksamen sidder jeg som regel mange timer for mig selv med bøgerne og computeren, og så skal der altså lidt snacks af forskellig art til at forsøde det hårde arbejde – I dag stod den på blendet appelsin med frisk mynte! Det smager SÅ godt. Jeg elsker frugtkødet, så jeg blender bare det hele i en stor pærevælling – synes man ikke om kødet kan man jo si det fra efterfølgende.

I dagens anledning blev der lavet to for kæresten har hjemmearbejdsdag – det er så hyggeligt når vi sidder på kontoret begge to! Og så hjælper lille killing Froya med at krølle papirerne og angribe blyanten – Det hjælper mig meget, i hvert fald i hendes hoved.

1 Comment on Syrligt møder friskt

 1. Ida
  4. januar 2012 at 21:29 (9 år ago)

  Nøj hvor ser og lyder det bare lækkert. Elsker også frugtkøb. Det er indbegrebet på rigtig appelsin juice 🙂

  Og held og lykke med eksamen 🙂

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply