Mekaniske organer

       

En lidt makaber overskrift, men jeg har nu bare leget med mit krympeplast igen. Denne gang blev det til en seriøs omgang nørderi – jeg har nemlig lavet min egen fortolkning af nogle af kroppens organer. Jeg er rigtig tilfreds med resultatet og stod det til mig kunne jeg sagtens have dem alle på på én gang, jeg synes nemlig de er sjove på den helt rigtige måde.

Er du ligeså vild med mine sjove brocher som jeg, så vil jeg gerne sælge ud af dem. Indtil nu har jeg bare lavet én af hver, men jeg har materialer til flere. Jeg vil gerne sælge dem for 89 kr. inklusiv fragt, så hvis du er interesseret send mig en mail på mail@kristinalyngsoe.dk !

10 Comments on Mekaniske organer

 1. Stina
  14. maj 2012 at 19:05 (9 år ago)

  Hvor er du sej! De er jo vildt seje og kreative!

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Mange tak! Jeg er også bare rigtig glade for dem – så kunne min uddannelse og mange, tunge bøger bruges til andet end forskning også 😉

  [Reply]

  Svar
 2. Lene
  17. maj 2012 at 21:48 (9 år ago)

  De er SÅ fede (min kæreste sidder ved siden af, og han er også vildt imponeret!) Hvor er du bare super god til at tegne!!! Jeg vil helt vildt gerne købe den med hjernen, hvis du stadigvæk har den? Har ikke så meget strøm tilbage på computeren, men skriver lige min mail til dig senere i aften eller i morgen.

  Kh. Lene

  PS: Håber virkelig, at du får godt salg i dem! Det ville heller ikke være ringe, hvis du solgte tegninger med de motiver!

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Tak Lene! Jeg vil da overveje det – jeg har også tænkt på t-shirts, men tegninger er slet ingen dårlig idé! 🙂

  [Reply]

  Svar
 3. Cille
  2. juni 2012 at 15:12 (9 år ago)

  Må jeg spørge hvad du lakerer dem med?

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Jeg lakerer dem med en almindelig, vandbaseret hobbylak 🙂

  [Reply]

  Svar
 4. Cille
  2. juni 2012 at 15:50 (9 år ago)

  Super – tak. Jeg har fundet ud af at mine smykker smitter ret meget af, så det er nok en god idé lige at give dem en gang lak.

  [Reply]

  Svar
 5. Kristina
  2. juni 2012 at 17:01 (9 år ago)

  Det lyder sådan – så holder det i hvert fald bedre. En god ting er jo aldrig at have smykkerne på i bad, når man sover, eller når man vasker hænder, etc. da det slider en del på de hjemmegjorte sager.. 🙂

  [Reply]

  Svar
 6. Lise W
  10. juli 2012 at 14:09 (9 år ago)

  Vi mødtes på Havnen i fødevarefællesskabets bod – og jeg har fulgt din blog lige siden. Elsker de her – og som Lene skriver, vil jeg også vældig gerne købe dem som tegninger. De er lige til at sætte i glas og ramme jo 🙂

  Vi medicinstuderende er nok lidt nogle videnskabsfreaks – misunder også dit molekylsæt ret så meget!

  God sommerferie

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Jeg er faktisk ved at lave dem som tegninger, men jeg leder stadig efter noget godt papir, så de bliver pæne, men når jeg kommer hjem fra ferie engang i august må jeg da igang med en produktion – og tak fordi du følger med!

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply