Min nye lillebror

       

I min familie har vi altid haft katte og der gik ikke mere end et par måneder efter vi flyttede i eget hus, før jeg have først én, så to katte – norske skovkatte, selvfølgelig. De er alle sammen, hver og en, blevet betragtet som en del af familien og det er altså sådan, at jeg fik min første lillebror, Herkules – mine forældres gamle norske skovkat, der blev knap 10 år, før hans krop bukkede under for sukkersyge. Nu har jeg dog fået min lillebror nummer to, da mine forældre har fået lille Harald hjem på bakketoppen. Han er lille, meget lille, og det er svært at forestille sig, at han om nogle år har en kampvægt på 7-8 kg, men sød, det er han og nysgerrig også, hvilket er gode kriterier for en lille fyr som ham. Så lille Harald, velkommen i familien – jeg glæder mig til at lære dig at kende!

4 Comments on Min nye lillebror

 1. Morfar
  22. september 2012 at 10:59 (9 år ago)

  Han skal nok blive en stor farlig løve.

  [Reply]

  Svar
 2. Majbritt
  22. september 2012 at 12:52 (9 år ago)

  Velkommen til familien Harald 🙂 . Han bliver en flot kat én dag!! Sød mis.

  [Reply]

  Svar
 3. Stina
  22. september 2012 at 15:08 (9 år ago)

  Nååååårh, hvor er han sød!

  [Reply]

  Svar
 4. Karoline
  22. september 2012 at 15:09 (9 år ago)

  Tiillykke med din lillebror

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply