Mere til Pop Up’en

       

image

image

image

Jeg er benovet! De sidste to dage har jeg oplevet, hvad jeg vil anse, som en eksponentiel vækst i antallet af besøgende på min blog – det er altså bare rigtig fedt! Og fordi der er så mange der har kigget forbi, tænkte jeg, at I skulle se, hvad jeg ellers har med af varer i Kunstfabrikken; denne gang er det mine brocher jeg viser frem. De er lavet i krympeplast, dernæst lakeret og efterfølgende monteret på en brochenål, og så sælges de for 130 kr. Motiverne fås også som håndtegnede stregtegninger, på samme måde som hjertet jeg viste i forrige indlæg.

2 Comments on Mere til Pop Up’en

 1. Marianne
  16. november 2012 at 09:29 (7 år ago)

  Hej – km lige tilfældigt forbi på en rundrejse 😉
  Hvis du har lyst til at se hvorfor du har haft så mange besøgende over et par dage – så prøv at kigge over til mig . Ikke for at ødelægge din glæde !

  Skønne ting du har lavet , må vist en tur til Odense en af dagene 🙂

  [Reply]

  Svar
 2. Kristina
  16. november 2012 at 22:59 (7 år ago)

  Tak! Butikken er helt sikkert et besøg værd! Måske vi ses derinde?

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply