Mini skumfiduser

       

image

Nogle dage har man brug for en varm kop kakao med mindst 20 skumfiduser, også selvom klokken kun er lidt over 9 – sådan en dag har jeg i dag og jeg har på min fornemmelse, at det ikke bliver den eneste kop kakao. Problemet er bare, hvis de små skumfiduser, der er perfekte til kakao, løber op, for de kan kun kan købes i Sverige ( det er i hvert fald kun der jeg har fundet dem). Jeg håber på mit lager af mini skumfiduser er stort nok til at klare mig igennem dagen. Og så må jeg vidst en tur til Sverige i løbet af ferien og proviantere – det er ikke kun mini skumfiduser, der er en sverigetur værd. Både nødder og marcipan er væsentligt billigere i nabolandet!

6 Comments on Mini skumfiduser

 1. Stina
  19. juni 2012 at 09:31 (9 år ago)

  Jeg har også set dem i Bilka og vist nok også Føtex:) Jeg ved ikke, om det er en del af deres faste sortiment, eller det bare har været tilbud.

  Men de er virkelig lækre!!
  Køber du dem nogle bestemte steder i Sverige, eller kan man få dem “alle steder”?

  [Reply]

  Svar
 2. Kristina
  19. juni 2012 at 09:54 (9 år ago)

  I sverige er de vidst ligeså almindelige som kaviar på tube og baconost, også på tube – De fås i alle almindelige supermarkeder. Jeg tror dog lige jeg skal i Føtex og Bilka og lede efter dem, det er da om noget nemmere end en tur til Sverige bare for det 🙂

  [Reply]

  Svar
 3. Amalie
  19. juni 2012 at 10:31 (9 år ago)

  Tak for kvalme 😉

  [Reply]

  Svar
 4. Lene
  19. juni 2012 at 20:18 (9 år ago)

  Jeg har aldrig smagt varm kakao med skumfiduser, men nu kan jeg næsten ikke tænke på andet over, at det da skal prøves ;0)

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Lene, jeg vil bare lige advare dig, du bliver bidt af det – det gjorde jeg i hvert fald!
  Malene, jeg tror vi må sætte en eftersøgning igang efter små skumfiduser, for mig bekendt er de ikke blandt danskernes hverdagsvarer i butikkerne. Det ville dog være rart om jeg ikke skulle til Sverige hver gang mit læger er tomt.

  [Reply]

  Svar
 5. Malene uden R
  19. juni 2012 at 21:53 (9 år ago)

  Nøj sådan en kop ser god og lokkende ud! 🙂
  Kan man slet ikke få skumfiduser i miniformat her i DK?

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply