Morgenmad i det grønne

       

Det her det er hygge på højt plan! Da jeg vågnede i morges blev jeg så begejstret over det fine hvide – om noget lidt tynde – tæppe, der i nattens og de tidlige morgentimers løb har dækket haven. Efter min umiddelbare begejstring kom ærgelsen – når man er husejer skal fortovet jo ryddes, så jeg hoppede hurtigt i tøjet, fandt sneskovlen frem og var klar til at gå i gang med verdens længste fortov! Men så var det jeg blev endnu gladere – vores genbo (altså ham den rare ældre mand på den anden side af vejen og hans snerydder-maskine) havde været igang.

Vejret blev nydt med morgenmad i drivhuset, akkompagneret af tændte stearinlys og varme tæpper. God morgen!

2 Comments on Morgenmad i det grønne

 1. Rosalina
  27. januar 2012 at 13:09 (10 år ago)

  Du tager sådan nogle fine billeder 🙂 Altid en fryd at se på.

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Tak! Jeg er efterhånden blevet tryg ved vores spejlrefleks kamera og det kommer der altså gode billeder ud af – og så er det jo altid fantastisk når jeg ikke er den eneste, der synes mine billeder er gode!

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply