My Duckfeet collection

       

Jeg kom til det igen – at købe endnu et par Duckfeet. Denne gang var der dog ikke noget at diskutere, da jeg kom forbi genbrugsbutikken. Her spottede jeg et par nye (!!) Jylland (de sorte på billedet) til halv pris og da jeg oveni købet så de var en str. 40, så var jeg allerede solgt – de måtte med hjem! Så tak til dig, der har haft købt et par sorte Jylland i str. 40 og senere fortrudt, tak fordi du valgte at sætte dem til salg i Milan secondhand i Brandts Passage i Odense og tak til mig selv, fordi jeg skulle den vej forbi i går og havde både øjne og ører åbne!

Min samling består nu af 4 par – et par vinterstøvler, et par efterårsstøvler, et par sko og et par sandaler. Og jeg vil gerne være den første til at indrømme min afhængighed!

4 Comments on My Duckfeet collection

 1. Michael
  10. oktober 2012 at 22:04 (7 år ago)

  De er for fede de Duckfeet, har selv et par Fåborg i sorte og et par Odense i Cognac farve, med bukserne stukket ned i, eller et lille opsmøg på selvsamme får Duckfeetstøvlerne et dejligt råt look.
  God Onsdag aften

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Jeg giver dig helt ret! Duckfeet “moden”, om man vil, er fantastisk.

  [Reply]

  Svar
 2. Kenneth
  24. marts 2013 at 23:09 (7 år ago)

  Det midterste par (model Fåborg) – farven er det bio eller brun?
  De er mega fede – har et par i sort – kan huske da jeg var barn hadede jeg andefødder – det var pinligt – men i dag er de moderne igen.

  [Reply]

  Kristina Reply:

  De er brune og noget så fine – det gode ved den farve, er at de allerede har en lidt brugt look, da man ellers skulle have haft købt bio og brugt dem længe inden de så sådan ud 😀

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply