Snefnug af HAMA perler

       

Det glæder mig at jeg kan inspirere andre til at lege med perler igen – eller det tror jeg i hvert fald at jeg har gjort i stor stil for hver andet besøg på bloggen den sidste måneds tid har været for at se på mine snefnug af HAMA perler. Derfor tænkte jeg at jeg ville lægge endnu mere inspiration på bloggen. Denne gang er det ikke nær så hyggeligt som dette indlæg, men til gengæld er der flere forskellige snefnug at vælge imellem her!

Det er rigtig nemt at lave, så her er en lille DIY:

Jeg har købt en stor sekskantet perleplade i gennemsigtig plast, da jeg synes det er nemmest at se de hvide perler på denne “farve”. Så går jeg ellers bare igang med at sætte perlerne på pladen i forskellige mønstre, hvorefter jeg stryger perlerne på middel varme med strygejernet – HUSK (!!) for guds skyld bagepapiret imellem perler og strygejern! Efter strygning lægges snefnugene i pres under en tung bog, så de er lige og fine når de er blevet kolde.

De kan nu hænges op i vinduer eller på juletræet med en sytråd – god fornøjelse!

6 Comments on Snefnug af HAMA perler

 1. didda
  11. december 2012 at 06:17 (9 år ago)

  Hvor er de bare super fine og søde 🙂
  Må tilstå at jeg faktisk synes at det er hammer hyggeligt at lege med perler, så dette er jo en perfekt måde at gå lidt i barndommen på 🙂

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Jeg er helt enig! Og somme tider er det rart at komme lidt tilbage til barndommen 🙂

  [Reply]

  Svar
 2. Sanne
  29. maj 2013 at 13:46 (8 år ago)

  Hej du,

  Jeg er selv tosset med Hama perler og har også lavet snefnug til at hænge op, for nogle år tilbage 🙂

  Men hvor har du de fine poser (og papbagrunde) fra? 🙂

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Hej,
  Poserne er vidst nok købt i Tiger eller Søstrene Grene og baggrundene af pap har jeg selv lavet af helt almindelig karton som jeg klippede til – så simpelt er det.

  KH

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply