Stur, stur nummer!

       

Jeg eeeeeelsker cirkus, og da jeg regnede mig frem til, at sidste gang jeg var i cirkus må have været i 5. klasse, synes jeg det var på sin plads at være blandt publikum igen! Derfor tog vi i Cirkus Arena i går. På billedet ses Kristina på 9 år, der glæder sig til cirkus (jeg følte det i hvert fald som om jeg ikke var meget ældre, for jeg havde det store smil på under hele forestillingen) – behøver jeg sige mere? Der manglede intet; der var dårlige stole i lange rækker, popcorn, sodavand og is! Der var klovne, der var heste, elefanter, akrobater, jonglører og fantastisk cirkusmusik! Der var grin, klapsalver og rigtig cirkusstemning – der manglede som sagt ingenting! Og så har jeg en plan, hvis nu alt andet skal fejle – så vil jeg nemlig bare være elefantpasser i cirkus!

1 Comment on Stur, stur nummer!

 1. Stina
  23. juni 2012 at 15:04 (9 år ago)

  Årh, det kunne være helt ligesom i Water for Elephants!

  Jeg er ikke så glad for cirkus, og jeg er virkelig bange for klovne!

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply