Tingfinderi

       

I pinsen var jeg på tingfinderi i ægte Pippi stil, da der var loppemarked på havnepladsen i Odense. Det blev til to helst igennem fantastiske ting! Tre æsker molekyle byggesæt af den gamle slags med trækugler og fjedre. Det var hr. kæreste, der spottede dem og jeg var solgt – jeg måtte bare have dem. Jeg har egentlig allerede et sæt som jeg brugte rigtig meget de første par år af studiet. Når jeg tænker over det, har jeg egentlig ikke brug for flere sæt, men da de er retro på den helt rigtige måde og jeg vidst er lidt miljøskadet, hvad angår naturvidenskaben, kom de med hjem alligevel.

Men det aller bedste kup var da jeg i samme bod, fandt tre æsker med DYMO tape, der (såvidt jeg er orienteret) er udgået fra produktion blev jeg ellevild! I julen fik jeg en gammel DYMO af mine svigerforældre, men der fulgte kun en tape med, så jeg har været påpasselig med, hvornår det skulle bruges. Det er ikke noget problem mere – nu har jeg nemlig omkring 50 ruller tape! Jubii!

Her til sidst vil jeg bare lige nævne, at jeg går og pynser på en give away, da jeg har rundet 200 indlæg og 20 faste læsere via bloglovin’ ! I kan godt glæde jer!

1 Comment on Tingfinderi

  1. Vibeke Lentz
    31. maj 2012 at 12:14 (9 år ago)

    Ejj, hvor er det nogle fede ting. Jeg er helt dårlig med molekylesættene, fine, fine farver. Hvor er du heldig.

    [Reply]

    Svar

Leave a Reply