Trommevirvel og stilhed, tak!

       

Tillykke til Kamilla med bloggen kamomilla-vanilla! Du er nu blevet den heldige ejer af et fantastisk lækkert halstørklæde i den flotteste gule farve og af den bedste og lækreste færøske uld (man kan godt høre, at jeg ikke er misundelige, ikke?). Jeg har sendt dig en mail, så hvis du gider sende din adresse retur, får jeg halstørklædet i postkassen så hurtigt som muligt!

Til alle de 27 andre, der ikke vandt denne gang kan jeg kun sige tak! fordi I ville være med – og så kommer der selvfølgelig andre chancer for at få fingrene i lækre ting og sager. Jeg har nemlig allerede en ny give away i tankerne!

1 Comment on Trommevirvel og stilhed, tak!

  1. Katja
    4. marts 2012 at 12:08 (9 år ago)

    Tillykke til Kamilla! Og jeg glæder mig meget til at se, hvad det er for flere lækre giveaways, du har i ærmet. 😛

    [Reply]

    Svar

Leave a Reply