At glæde sig over andres uheld

       

image

Jeg ved godt det er dårlig skik at glæde sig over andres ulykke, men det gjorde jeg nu alligevel, da jeg gik fra den lokale Netto med en håndfuld gratis is – deres fryser var gået i stykker og isene skulle smides ud. Så var det jeg tænkte, at nogle af dem ligeså godt kunne komme med mig hjem. Og sådan gik det til, at jeg straks fandt en rar medarbejder, der synes godt om forslaget, så jeg greb nogle stykker og gik muntert hjem med gratis is i den ene hånd og toiletpapir og gulerødder i den anden!

5 Comments on At glæde sig over andres uheld

 1. Simone
  11. juli 2013 at 21:12 (8 år ago)

  Hihi, ja man har lov at være heldig en gang imellem 🙂

  [Reply]

  Svar
 2. Kristina
  12. juli 2013 at 16:19 (8 år ago)

  Nemlig! Det er de små ting og de gratis glæder, der tæller mest..

  [Reply]

  Svar
 3. A + K = ♥
  13. juli 2013 at 12:20 (8 år ago)

  Den enes nød, den andens brød 😀 Det var da ikke helt dårligt.

  – Anne

  [Reply]

  Svar
 4. Kristina
  13. juli 2013 at 13:14 (8 år ago)

  Og “brødet” smagte godt, Anne 😀

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply