At starte en ny samling

       

Bing & Grøndahl kagetallerken

For nogle dagen siden fuldendte vi her i huset en samling af Zwilling knive, men hvad så nu? Jeg har en løsning, en løsning godt inspireret af hende her og en af mine læsere, der spurgte ind til ovenviste tallerken. Og kæresten var med på idéen, hvilket jeg ikke helt forstår, men måske har han ikke helt forstået, hvad han faktisk kom til at sige ja til? Jeg skal nemlig til at samle på kongeligt porcelæn, eller det skal vi faktisk, for han sagde jo okay!

Straks kommer det næste spørgsmål – hvilket stel skal det være? Han synes godt om musselmalet, både det traditionelle, mega og elements vi er nu nået frem til, at der faktisk kun er tale om musselmalet riflet. Jeg er faktisk lidt småforelsket i B&G blå tone og elegance, men kan de kombineres? Vi har allerede 3 kagetallerkener af B&G blå tone hotelporcelæn som jeg fandt billigt for et års tid siden og jeg kunne godt se det sjove i at bruge den næste loppemarkedsæson på at samle et komplet stel. Omvendt synes jeg også mange af de andre stel er flotte, så måske man skulle kombinere én af hver fra de blå og hvide stel?

4 Comments on At starte en ny samling

 1. Tina - etdelerum
  11. januar 2013 at 22:33 (8 år ago)

  Jeg synes rigtig godt om ideen om at kombinere de forskellige stel – synes at det giver lidt mere personlighed 🙂

  [Reply]

  Svar
 2. Kristina
  11. januar 2013 at 22:44 (8 år ago)

  Det gør jeg også og det er nok den løsning jeg hælder mest til, men jeg er bange for, at det hurtigt kan se noget rodet ud – måske man skulle nøjes med at kombinere musselmalet riflet med B&G blå tone?

  [Reply]

  Svar
 3. pia
  12. januar 2013 at 16:19 (8 år ago)

  Blandet mener jeg,men kan jo være super heldig på loppemarkeder og finde en masse.
  I sommerhuset har vi alle mulige middags tallerkener i de kongelige blå toner og designs, jeg syntes at det ser fantastisk ud når man dækker op og man sidder og ser hvad man har fået denne gang.
  Her til jul købte jeg juleplatter fra forskellige år og designs, men med den sammen blå farve de har så hyggelige motiver på og det gav god snak omkring bordet.
  Så de rykker nu op i sommerhuset, som frokosttallerken.

  [Reply]

  Svar
 4. Anna
  1. september 2017 at 19:56 (3 år ago)

  jeg synes sagtens man kan blande både to stel eller flere 🙂 og at det giver et meget sjovere og personligere udtryk end at have det hele fra det samme 🙂 personligt kan jeg ikke så godt lide den blå farve (jeg ved det, sindsygt ikke :p) og blander derfor de hvide stel og multifarvet elements og contrast krusene 🙂

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply