At vågne fra vinterhi

       

Tidlig forår

IMGP4841

IMGP4853

Froya

I dag kravler jeg altså ud af min vinterhi – foråret er kommet, det må det i hvert fald være med det fine skolskin her er i dag. Og med en dag som i dag gør det ikke noget, at der er en lille smule snestorm, blæst og kulde tilbage i marts før foråret virkelig tager fat. Så med forårets solstråler og varmen på kinderne, bevægede jeg mig ud, efterfulgt af to små pelsede dyr og kiggede lidt nærmere på drivhuset, der de sidste 4 måneder har ligget brak. Det har det godt og kun en enkelt krukke har måtte ladet livet i vinterens løb. Så nu går jagten ind på frø og planter til det forår jeg har bestemt er kommet OG bliver – ikke mere sne og kulde, okay?

2 Comments on At vågne fra vinterhi

 1. Monsterscircus
  22. marts 2013 at 16:12 (7 år ago)

  Helt enig! Det er skønt at komme ud i solens stråler, det er bare så smuk en dag! God fornøjelse med frø og forårsforberedelser:-)

  [Reply]

  Svar
 2. Kristina
  22. marts 2013 at 18:19 (7 år ago)

  Ja! Og åhh, hvor jeg håber solen vil blive hængende denne gang og ikke bare bukke under for vinteren igen 🙂

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply