Det er en principsag

       

Svalehaler håndledsvarmer IMGP8029

Det er for alvor blevet efterår – bladene daler fra træernes top, det er tid til vanter om morgenen og det bliver hurtigere og hurtigere mørkt om aftenen. Herhjemme sidder vi med tykke trøjer, sutsko og håndledsvarmere på, for huset er hunde-hamrende koldt! Det er kun badeværelset der er nogenlunde behageligt, for her huserer gulvvarmen. Men hvorfor så ikke bare tænde for alle radiatorerne i hele hytten? Det er en principsag, ganske enkelt. De forrige år har vi først tændt for varmen den i starten af november og det plejer ikke at være noget problem, men i år er her altså bare virkelig koldt, allerede nu – så når vi kun skriver begyndelsen af oktober er der bare lang tid til! Jeg kapitulerede i går og tiggede og bad om at nu skulle der altså tændes for varmen, men fik nej, det var jo ikke aftalen. I dag kapitulerede Mads så, men nu er det jo blevet lidt en konkurrence i sig selv – hvor længe kan vi holde det ud? (jeg giver det én dag til, så tænder jeg altså – her er koldt, jeg fryser!)

4 Comments on Det er en principsag

 1. A + K = ♥
  5. oktober 2013 at 13:42 (7 år ago)

  Jeg har heller ikke tændt radiatorene endnu – jeg er ellers en frossenpind, men synes heller ikke at det er slemt nok endnu – futter og halstørklæde indendøre er vejen frem (:

  – Anne

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Men det er jo dumt at pakke sig sådan ind indendøre..

  [Reply]

  Svar
 2. Morfar
  6. oktober 2013 at 08:19 (7 år ago)

  Jeg prøver igen. Principper kan være gode, men det er ikke rart at fryse. Vi tændte for varmen i midten af september, og så har vi også brændeovnen.

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Jeg ville så gerne have en brændeovn – det er så hyggeligt og det giver den dejligste varme! Jeg husker tydeligt de gange jeg har siddet foran den og varmet mig, da vi var på ferie.

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply