Det omvandrende kolonihavehus

       

Min kolonihavehus jakke

IMGP4739

Andre kvinder har noget med sko og tasker – jeg har noget med jakker. Og denne blomstrede sag fra Stella Nova er én af mine favoritter. Den er så grim, at jeg kun kan holde af den og den minder mig mest af alt om et kolonihavehus! Den er selvfølgelig endnu et kup fra Trendsales, hvor jeg har for vane at lægge en stor del af mit månedlige budget. Og på trods af den lidt Dronning Elisabeth-kvalmende farve kan jeg lide den og synes den er lige tilpas sjov og spas til en mandag. Så hvis I ser et omvandrende kolonihavehus derude, så bare rolig, det er bare mig og min mandagsopfriskende jakke!

God dag!

3 Comments on Det omvandrende kolonihavehus

 1. monsterscircus
  5. marts 2013 at 00:25 (6 år ago)

  Åh hvor er den skøn! Du har ret kolonihave stemning af den super dejlige slags! Elsker Stella Nova, har også en poncho af samme mærke, som heller ikke falder ind i mængden:-) Super dejlig jakke til en dejlig mandag

  [Reply]

  Svar
 2. Kristina
  5. marts 2013 at 09:09 (6 år ago)

  Nemlig! Og jeg er sikker på min mandag blev bare en lille smule bedre pga. jakken end den ellers ville have været 🙂

  [Reply]

  Svar

1Pingbacks & Trackbacks on Det omvandrende kolonihavehus

Leave a Reply