En langsom start på dagen

       

Morgenmad

IMGP4712

IMGP4714

Godmorgen kære læsere! Morgenerne herhjemme er hellige og dagen bliver bare bedre, hvis jeg har haft tid til at læne mig tilbage i sofaen med morgenkaffe (nogle ville påstå, at det mere er mælk med kaffe i, men sådan kan jeg nu engang lide det), morgenmad og Go’ Morgen Danmark på fjernsynet; på den måde får jeg en langsom start på dagen og bliver samtidig opdateret på nyheder og begivenheder i både ind- og udland. Og så er jeg ikke så god til traditionel morgenmad, så rugbrød med leverpostej er en gammel klassiker!

1 Comment on En langsom start på dagen

  1. Simone
    25. februar 2013 at 18:05 (8 år ago)

    Det ser dejligt ud 🙂 Jeg er heller ikke til “traditionel” morgenmad, er også til rugbrød..

    [Reply]

    Svar

Leave a Reply