Endnu en dag

       

image

Puha! Den havde jeg ikke lige set komme, den enormt lange dag, men når laboratoriearbejdet driller og forsøgene ikke vil som jeg, så bliver det en lang dag. Jeg havde bare ikke lige forudset, at den ville vare lige til midnat. Men det gjorde den nu altså, varede fra 8.00 til 24.00. Det er dog ikke helt skidt, for jeg har dælme lært en masse i dag; både ting jeg ikke skal gøre igen, ting jeg skal huske til en anden gang og nogle tips og tricks til at gøre det hele lidt nemmere for mig selv.

Og nu – ikke mere ordkløveri, men i stedet i seng med mig!

2 Comments on Endnu en dag

 1. Lene
  17. maj 2013 at 06:21 (8 år ago)

  OMG, sikke en laaaaang dag! Håber ikke at du er alt for smadret i dag, og godt der er miniferie rundt om hjørnet.

  [Reply]

  Svar
 2. Kristina
  17. maj 2013 at 08:09 (8 år ago)

  Jeg skal da gerne indrømme, at jeg er lidt træt, men sådan er vilkårene nogle gange. Jeg satser dog på en noget kortere fredag (:

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply