Færre kategorier og mere ro

       

Kategorier

Så har jeg igen været igang – der bliver hele tiden rettet til og gjort bedre her på bloggen. Denne gang var det mine kategorier, der fik en overhæling, så det hele nu er mere overskueligt. Jeg ved egentlig ikke hvorfor, men jeg har haft det lidt svært ved at kategorisere mine indlæg så detaljeret som jeg havde det før. Nu er der fem kategorier eller emner som gerne skulle dække over indholdet på min blog.

Under hverdag finder du alt det jeg går og laver af både kreative og ikke-kreative ting, alt det jeg lægger mærke til, beundrer og tænker over, småtingslykke og billeder af dem jeg holder af. Under mad finder du primært opskrifter og inspiration til middagsbordet eller søndagskaffen. Odense er lidt tom som det er nu, men planen er, at den skal dække over en lille hemmelighed jeg har oppe i ærmet (uhh, spændende!) og andet godt fra byen, hvor jeg bor. Rodebunken er dejlig og dækker over konkurrencer, indlæg vedrørende bloggen og andet som jeg ikke lige ved, hvor jeg ellers skulle gøre af – alt det der forvirrede mig lidt førhen. Og til sidst ude, der dækker over rejser, friluftsliv, spejder og udendørslækkerhed.

4 Comments on Færre kategorier og mere ro

 1. Libbie
  31. oktober 2013 at 09:53 (7 år ago)

  Cool Kristina 🙂 Synes det ser skide godt ud. Hverdag er nok min favorit kategori, men Odense lyder da også til at dække over noget spændende!!
  kh

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Hverdag er også dér, hvor der sker mest! Jeg har forresten sendt den røde taske til dig, så du burde have den i løbet af et par dage! Og tak for de fine ord!

  [Reply]

  Svar
 2. Karina
  11. november 2013 at 21:40 (7 år ago)

  Det er altså virkelig en god ide! Gade vide om man kan lave noget lignende i blogspot, er så træt af alle de etiketter jeg har og tænker på det hver gang jeg skal sætte dem på, at det burde der ryddes gevaldigt op i. I øvrigt en lækker blog du har 🙂

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Tak Karina! Det tror jeg da bestemt man kan – om ikke andet kan du jo bare beslutte dig for kun at have fem etiketter 🙂

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply