Genbrugsguide: Liva Brocante

       

Genbrugsguide Liva Brocante

Så er den her, min lille hemmelighed! Jeg har startet en genbrugsguide til Odense og omegn, hvor jeg viser de butikker jeg mener er værd at besøge – det kan være butikker, som kan noget særligt, vintagebutikker, butikker hvor du køber med hjertet og butikker der gemmer på små skatte. I går var jeg forbi Liva Brocante og med den skønne butik starter jeg hermed min guide. Med tiden kommer flere til!

Liva Brocante, en lille genbrugsperle på Vindegade 103 i Odense og én af mine yndlingsbutikker. Indehaveren Lilian har butikken for sjov, hvilket betyder at priserne er rigtig gode. Hun formår at finde ting med den helt rigtige patina, de rigtige retrofarver og et godt mix mellem finurligheder og brugskunst. Og forleden fik jeg lov at komme forbi med mit kamera. Hun havde lige gjort butikken klar til jul og december, så der var meget gammelt og smukt julepynt blandt spisestel og småmøbler. Liva Brocante er en butik, hvor du køber med hjertet – Selv er jeg forbi nogle gange om måneden og der er altid nyt at finde på hylderne.

Liva Brocante holder åbent tirsdag og fredag fra 15-17 og lørdag fra 11-14. Der kan betales med kontanter og så er Lilian på forkant i forhold til sine kollegaer med Mobile Pay.

Kontant Mobile Pay

Liva Brocante åbningstiderLiva Brocante Liva Brocante Liva Brocante Odense Liva Brocante Liva Brocante Liva BrocanteLiva Brocante Liva Brocante Liva Brocante

English recap: I’ve started this vintage guide for shops and boutiques in Odense, Denmark. This shop in particular is one of my favorites in town and it offers lots of old, retro and vintage stuff.

2 Comments on Genbrugsguide: Liva Brocante

 1. Sine Smed
  2. december 2013 at 10:33 (7 år ago)

  Jeg tror jeg skal forbi den butik næste gang jeg besøger min søster i Odense. tak for tippet.

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Det synes jeg bestemt du skulle unde dig selv – den er fantastisk!

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply