Italiano

       

Pizza bagt på sten

IMGP4701

IMGP4704

IMGP4709

Mmm, pizza, en absolut yndlingsspise. Men den skal altså være hjemmelavet og bagt på sten. Så jeg har endnu engang haft vores pizzasten igang og ovnen kørende på fulde drøn og resultatet blev nogle utroligt lækre pizzaer. Jeg har fulgt denne opskrift som jeg altid bruger når det gælder hjemmelavet pizza og mit princip om 3-4 forskellige slags fyld pr. pizza.

Jeg har dog fundet et nyt trick, der gør pizzaen SÅ meget bedre; tomatsovsen kommes på bunden som skal bage i ca. 5. min. før fyldet kommes på. På denne måde får bunden en tynd, tynd skorpe før det våde ost og fyld kommes på. Pizzaen bliver altså ikke så våd og smattet, men mere sprød og det kan jeg godt lide. At bunden bages lidt først gør også, at pizzaen er meget nemmere at jonglere rundt med på pizzastenen.

2 Comments on Italiano

  1. Monsterscircus
    4. marts 2013 at 00:01 (6 år ago)

    Uhm, den ser dejlig ud, og kan næsten høre bunden knitre af sprødhed! Ja er man til pizza er man helt sikkert også til pizzasten, det gir dem lige det sidste uhm… Ha en dejlig uge

    [Reply]

    Svar
  2. Kristina
    4. marts 2013 at 08:19 (6 år ago)

    Det gør det! Jeg elsker den pizzasten 🙂

    [Reply]

    Svar

Leave a Reply