Kedsomhed er farligt for husfreden

       

Kontorrod

IMGP4628

IMGP4630

Sådan en god omgang kedsomhed og rastløshed er farligt for husfreden. For det var sådan det gik til, at vi lørdag morgen rykkede hele kontoret ind i soveværelset for at påbegynde operation ryd-ordentligt-op-i-kontoret-og-løs-opbevaringsproblemet. Det greb hurtigt om sig og nu her søndag aften er vi stadig ikke helt færdige. Der opstod problemer med levering af skabe og tilbehør dertil. Vi venter nu på nogle bøljestænger som forventes hjemme tirsdag, hvorefter oprydningen genoptages, og færdiggøres.

Og så lærer man en del om sig selv gennem sådan en oprydning; vi har mange ting og vi samler på en del mærkelige ting. Og så er vi ikke så gode til altid at få smidt ud og ryddet på plads. Men vi er begge overbeviste om, at det er slut nu, for nu har alle vores sager fået hver deres lille sted på kontoret..

2 Comments on Kedsomhed er farligt for husfreden

 1. Ida
  19. februar 2013 at 06:03 (7 år ago)

  Hjælp..! 😉 Men kender det så godt. Man tænker ‘jeg går bare lige igang med lidt små rydder-op-rydderi’ og før man aner det, så er man igang med hele hytten.
  Det tager tid, men tilgengæld bliver resultatet også meget bedre 🙂

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Du har helt ret Ida! Det greb hurtigt om sig, men vi er ved at være færdige med oprydningen, så det kunne have været værre..

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply