Kylling i römertopf

       

IMGP4764

IMGP4768

IMGP4780

IMGP4783

Jeg er blevet mere og mere glad for min Römertopf. Den kan det hele og er især god til at lave et festmåltid ud af slatne grøntsager og et kedeligt køleskab. Denne gang var det en kylling der blev lavet lækker og mør. Den blev fyldt med grapefrugt og så ellers lagt på en bund af grøntsager. Den fik godt 1,5 time ved 200 grader i ovnen og så faldt kødet fra benene. Grøntsagerne blev spist som tilbehør og så var der serveret.

2 Comments on Kylling i römertopf

  1. Simone
    20. marts 2013 at 06:18 (6 år ago)

    Mums det ser lækkert ud 🙂

    [Reply]

    Svar
  2. Kristina
    20. marts 2013 at 07:30 (6 år ago)

    Det var også lækkert og rigtig nemt at lave. Less is more!

    [Reply]

    Svar

Leave a Reply