Min kuffert er pakket med

       

image

I morgen er der først eksamen og så suser jeg på ferie med min familie. Det skal blive skønt at få brugt både bikini og solcreme efter 3 års ufrivillig rejs-sydpå-og-nyd-varmen pause. Med i kufferten har jeg sørget for at have nogle yndlingsting, som ikke kan undværes. I håndbagagen er ting, der slet ikke kan undværes på flyveturen og så lige nogle ting, hvis nu hele rejsen trækker ud (det er altid rart at kunne børste tænder).

image

Jeg har planer om sol, strand og sommer. Om god mad og fantastiske naturoplevelser. Om samvær med familie og opdagelser under vand. Om alenetid og hygge under en parasol eller palme. Guderne skal vide, at jeg trænger til det hele, så uanset hvad jeg ender med at give mig til, så vil jeg nyde, nyde og atter nyde.

3 Comments on Min kuffert er pakket med

 1. Trine
  24. januar 2013 at 16:08 (9 år ago)

  Det lyder bare så skønt!! Rigtig god tur (:

  [Reply]

  Svar
 2. Monsterscircus
  24. januar 2013 at 16:59 (9 år ago)

  Ahhh, hvor lyder det skønt. Kære Kristina vil du ikke være sød at tage lidt sol og varme på dåse hjem til os andre 😉 håber det blir en fantastisk ferie!

  [Reply]

  Svar
 3. Kristina
  24. januar 2013 at 17:14 (9 år ago)

  Haha! Sol, varme og kridhvidt sand på dåse coming up! 🙂 Og tak – jeg glæder mig SÅ meget og det er lidt som om forberedelser til ferie trumfer det sidste eksamenslæsning, her dagen før dagen..

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply