Når en spejder skal vælge fodtøj

       

image

Når jeg sådan står og skal ud af døren, løber der altid tanker om fodtøj, overtøj, transportform, terræn og vejret gennem mit hoved. Om det er fordi jeg er kvinde, spejder eller bare meget praktisk anlagt, ved jeg ikke, men jeg kan efterhånden se en tendens hvad angår både sko og tøj.

Hvis det regner skal der bukser, regnbukser og skaljakke til. Man kan jo ikke have nederdel på under regnbukser og nederdel er ofte besværlig at cykle i. I går da vi besøgte det årlige Ørbæk Marked hoppede jeg i mine vandresandaler, for almindelige sandaler kombineret med ujævn græsmark duer jo ikke. Og sådan kan jeg blive ved; jeg klæder mig praktisk på efter vejret, transportformen eller terrænet. Når jeg en sjælden gang tager bilen om morgenen får den også hele armen med nederdel og fine sko, for så er jeg ligesom ude ovre cykelproblemet i nederdel.

Og når jeg nu har opdaget tendensen, så er det da vidst kun på sin plads, at gøre bare en lille smule ved det – man kan jo godt cykle i nederdel, det gør alle de andre jo.

Leave a Reply