Når enden er god, og alt det dér

       

Osprey Aura på tur i Norge

Jeg er glad i dag. Ikke bare sådan almindelig hurra-nu-er-det-fredag-og-weekend-lige-rundt-om-hjørnet glad, nej sådan RIGTIG glad og boblende lykkelig, for jeg har fået karakter for mit seneste projekt i dag og den var god. Det betyder at jeg nu har pakket alle mine bekymringer omkring mit projekt væk og nu bare sidder og smiler over, hvor godt det gik, på trods af en hektisk afslutning lige op til deadline. Jeg har også fået godkendt mit nuværende projekt og mit speciale er under godkendelse hos de forskellige instanser – alt i alt en fremragende dag! Og jeg er ligeglad med at det regner, for hos mig skinner solen altså alligevel.

God fredag!

3 Comments on Når enden er god, og alt det dér

 1. Simone
  1. november 2013 at 14:08 (6 år ago)

  Kæmpe stort tillykke 🙂 – Du fortjener det!

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Tak Simone!

  [Reply]

  Svar
 2. A + K = ♥
  1. november 2013 at 15:26 (6 år ago)

  Skønt! Stort tillykke 😀

  – Anne

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply