Når jeg går på jagt

       

image

image

Jeg knuselsker jakker og blazere – det er ikke nogen hemmelighed og slet ikke for dem, der kender mig godt, så jeg har i lang, lang tid jagtet ovenviste jakke fra Rützou. Min primære jagtmark har været Trendsales, men her har den som regel været for dyr når den har vist sig i ny og næ.

Sidste fredag var jeg dog heldig at nedlægge byttet efter en decideret budrunde – jeg takker for kampen til mine medbydere og priser mig lykkelig over, at jeg i sådanne situationer har is i maven. Den blev min i sidste ende og efter den kom med posten for et par dage siden, har jeg beundret den og allerede udnævnt den til min nye yndlingsjakke. En årelang jagt er slut, og jeg er glad for min nye jakke. Kan man høre på mit sprog, at jeg altså virkelig, virkelig har kigget efter lige præcis denne jakke i lang tid? 😀 (og så skal jeg vidst have pudset spejlet..)

6 Comments on Når jeg går på jagt

 1. Pia
  21. januar 2013 at 20:00 (9 år ago)

  Den er da også bare fantastisk, kan godt forstå at du bare måtte eje den. Min tøj passion er og bliver cardigan, elsker dem.
  Du må endelig sige til hvis du står og mangler den jakke fra Rutzou med ” tunger” så har jeg en til salg.
  Vh pia

  [Reply]

  Svar
 2. Kristina
  21. januar 2013 at 20:28 (9 år ago)

  Og så er den stribet, så den er jo et sikkert hit hos mig!

  Jeg kunne muligvis godt være interesseret i din “tunge”-jakke, men det kommer an på størrelse og pris – jeg kan lige skrive dig en mail 😀

  [Reply]

  Svar
 3. Sine / Frk. Smed
  22. januar 2013 at 11:29 (9 år ago)

  Kan godt forstå at du har gået og jagtet din jakke i meget lang tid. Den er virkelig fedt. Tillykke med fundet!

  [Reply]

  Svar
 4. Kristina
  22. januar 2013 at 12:06 (9 år ago)

  Tak! Jeg er altså også bare rigtig glad for det – sådan helt “ind i maven”-glad 😀

  [Reply]

  Svar
 5. Malene
  24. januar 2013 at 20:21 (9 år ago)

  Du mangler ikke vesten i samme serie? Min er nemlig lidt for lille til mig 😉

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Nej tak, Malene. Jeg er mere end jakke-pige end en veste-pige 🙂

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply