Når man er uden for sæson

       

Avéne solcreme

Avéne solcreme

Kender I det, når man sådan bevæger sig imellem sæsonerne og derfor altid føler man er for tidligt eller for sent på den? Sådan har jeg det i disse dage. Jeg er nemlig ved at få de sidste ting på plads til en længe ventet ferie, hvilket bland andet betyder indkøb af ny solcreme. Det var altså sådan, at jeg endte op med at bruge en formue, for når man er lidt solcremekræsen og ikke vil have fedtet solcreme på huden, der magnetisk suger sand og skidt til sig, så må man betale, og det gjorde jeg så. Det hjælper selvfølgelig heller ikke, at udvalget af solcreme i januar måned ikke er på sit højeste, men det er bagsiden af medaljen ved at rejse fra vinterlige Danmark og søge varmere himmelstrøg.

Jeg er klar nu, med solcreme og bikini, og venter derfor bare på, at den næste uge og den næste eksamen skal gå hurtigt og godt.

God weekend!

4 Comments on Når man er uden for sæson

 1. Trine
  18. januar 2013 at 12:37 (8 år ago)

  Godt valg! Jeg har det fuldstændig ligesom dig, og er ret hys med solcreme.. Avene er foreløbig min favorit (:

  [Reply]

  Svar
 2. Kristina
  18. januar 2013 at 13:09 (8 år ago)

  Det er jeg da glad for at du siger! Jeg har før prøvet en af deres solcremer til ansigtet og den var fantastisk, så nu håber jeg, at jeg også bliver tilfreds med dem her 🙂

  [Reply]

  Svar
 3. Lene
  19. januar 2013 at 17:40 (8 år ago)

  Nøj hvor dejligt, at du skal på ferie 🙂

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Jeg glæder mig også bare rigtig meget og jeg kan ikke vente til fredag, når jeg kommer ud fra eksamen og kan tage direkte afsted! 🙂

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply